TORSDAG 1 februari 2024

4 rätters meny
Pia & Jonas Dahlbom

Goda smaker med Dahlbom

Pia & Jonas driver Dahlboms Mat & Bar samt Bar Kusinen i Linköping. Jonas karriär som kock började på västkusten & han har sedan dess drivit flertalet restauranger så som Bröderna Dahlbom & Trädgårn i Göteborg & Dahlbom på Torget i Åre. Förutom att driva krog & laga mat så har han även tävlat i matlagning & bland annat kammat hem titeln Årets Kock 1996 & en fjärdeplats i Bocuse dÓr, Kock VM. Pia har jobbat inom branschen i hela sitt liv men har flest år som bartender bakom sig. När de inte driver krog tillsammans så hittar ni dem antagligen på Sweden Rock eller någon annan livekonsert eller på en strand på Bali.

Kuvertpris

1995 kr

Kuvertpriset  är fast och omfattar:
2 aptitretare & champagne
4 rättersmeny & vinpaket

BORDSRESERVATION:

Online via https://privatarum.com/boka-bord/
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.

Goda smaker med Dahlbom

Pia & Jonas driver Dahlboms Mat & Bar samt Bar Kusinen i Linköping. Jonas karriär som kock började på västkusten & han har sedan dess drivit flertalet restauranger så som Bröderna Dahlbom & Trädgårn i Göteborg & Dahlbom på Torget i Åre. Förutom att driva krog & laga mat så har han även tävlat i matlagning & bland annat kammat hem titeln Årets Kock 1996 & en fjärdeplats i Bocuse dÓr, Kock VM. Pia har jobbat inom branschen i hela sitt liv men har flest år som bartender bakom sig. När de inte driver krog tillsammans så hittar ni dem antagligen på Sweden Rock eller någon annan livekonsert eller på en strand på Bali.

Kuvertpris

1995 kr

Kuvertpriset omfattar:
2 aptitretare & champagne
4 rättersmeny & vinpaket

BORDSRESERVATION:

Online via https://privatarum.com/boka-bord/
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.

Meny

Aptitretare

Tartlette med friterad kalvbräss, hotsauce och riven ädelost
Havskräfta med kräft/xo-skum, purjolök, äpple, svamp och friterad bao

Meny

Morotstartare med ramslökskapris, jalapenomajonnäs,
picklad gul morot och morotsflarn

Bakad eldad torsk med brynt hummersmörsås med saffran och apelsin,
confiterad Karl-Johansvamp och mjukkokt fänkål med fänkålspollen

Lammtunnbringa med svart risvinägersky, semitorkade rödbetor,
krämig mandelpotatis med kronärtskocka och salviasabayonne, friterad vitlök

Fryst mjölkchokladmousse med torkade hallon, lönnsirap,
brynt smör och pecannötter