Vi öppnar upp Privata Rum som publik restaurang
Välkommen på
Pop Up!
Under året följer vi säsongen med olika mattraditioner, vi bjuder även in gästspelande kockar samt vinmakare för speciella kvällar. Då öppnar vi upp Privata Rum som publik restaurang där du kan boka ditt bord. Följ oss gärna via nyhetsbrev så du inte missar våra kommande POP UP.
FREDAG 11 OKTOBER
Svensk Hummerfest
Havets svarta guld!
Vi öppnar upp Thörnströms Privata Rum för att välkomna hummern!
Havets svarta guld….svensk hummer med färska saltvattensfiskar och höstens grönsaker tillagas till en härlig och smakrik meny.
Kuvertpris
Aptitretare & 4-rättersmeny
1 395 kr
Champagne & Vinpaket
795 kr
BORDSRESERVATION:
info@privatarum.com/boka bord
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning. Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag. Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder
Meny
Vårt kreativa köksteam håller på att skriva menyn som kommer att presenteras inom kort.
POPUP 8-9 NOVEMBER
Gåsamiddag
Vi öppnar upp Thörnströms Privata Rum för
Mårtens Afton!
”Mårtensafton är en högtid som firas den 10 november, ofta med gåsmiddag. Vi väljer att ta tillvara på helgen och serverar vår Gåsamiddag 8-9 nov
Såsom många mattraditioner har den sin historia i kristendomen. Mårten har fått sitt namn efter helgonet Martin av Tours. Innan den 40 dagar långa fastetiden innan jul skulle kråset smörjas, benämnd fastenatt i Skåne. Detta gjordes då i form av gåsamiddag”
Välkomna till oss!
4-RÄTTERS GÅSAMIDDAG
1195 kr
VINPAKET
645 kr
BORDSRESERVATION:
info@privatarum.com/boka bord
3 rätters gåsamiddag Take away!
Vill du hellre njuta gås vid eget bord så går det bra att beställa för avhämtning. Vi lagar menyn så gott som klar och ni hämtar menyn kall med instruktioner hur ni färdigställer menyn därhemma. 3 rätters gåsameny 975kr
Meny
4 rätters gåsamiddag
8-9 nov
Pressad gåsrilette med kvittenpuré, aprikos och mandel
Svartsoppa med krås
Alternativt
Gåsconsommé med gåskorv och äpplechutney
Knaperstekt gåsbröst med äppelklyftor och katrinplommon,
serveras med gåsgräddsås, brysselkål, rödkål och stekt kulpotatis
Varm äpplekaka med kanel och gula russin,
höstäpplesorbet samt vaniljsås
TILLÄGG
Arla Unikas ostar med pain d`épice och fikonkompott som tillval till menyn
145kr
Utvalt vin till ostar
FÖLJ OSS