Thörnströms

SÄTT GOD SMAK PÅ LIVET

Upplev något alldeles extra med våra två restauranger, Privata Rum och Studio Thörnström, där du och ditt sällskap bokar en egen exklusiv restaurang. Njut av fantastiska matlagningskvällar och privata middagar med kollegor, kunder eller vänner i en varm och lyxig miljö!

På fredagar välkomnar vi dig till vår populära fredagslunch, där vi serverar en utsökt 3-rättersmeny tillsammans med noggrant utvalda drycker. Kom och bubbla med oss för en perfekt start på helgen!

Under året bjuder vi in till unika POP UP-middagar på Privata Rum – spännande kvällar där allt kan hända!

Förmodligen tycker du precis som jag, att mat inte bara är något man använder för att snabbt tanka energi. Mat är livet!

Ju godare mat desto godare liv

Att göra utflykter bland kökets ingredienser och skapa glädjeämnen på matbordet är någonting som jag och mina hängivna medarbetare aldrig kommer att tröttna på.

/Håkan Thörnström

Med mat, dryck och service i fokus kan vi erbjuda många olika lösningar på Privata Rum.

I vår studio kan ni förenas i en mindre skara upp till 16 personer.
Här finns det möjlighet till möten, matlagning, middagar – allt i slutet sällskap.

Kulinariska upplevelser

Take Away

AVHÄMTNING

Catering

AVHÄMTNING eller BUD

Matskola

MAT +PRAT

Vi kan ge dig ett minne för livet.

Hos Thörnströms får du alltid det där lilla extra. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar. Vare sig det är våra trerätters helgmenyer som du lägger sista handen på i ditt eget kök eller om det är helheten där vi är på plats vid festmåltiden, vill vi att det ska bli ett minne för livet för dig.

Välkommen att prova oss på fredagsluncherna som serveras varje vecka på Privata Rum. Där kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med maten, tillbehören och din kulinariska upplevelse. På Privata Rum har vi också vår butik där du kan skämma bort dig själv eller någon annan. Kom och njut!