Thörnströms

SMAKER FÖR ALLA!

Vi har precis som vi hade tänkt arbetat vidare med THÖRNSTRÖMS genom att sätta god smak på livet.

På Privata Rum och Studio Thörnström har vi många fantastiska matlagningskvällar med företag och privatpersoner samt middagar i slutet sällskap. På fredagar har vi alltid en härlig fredagslunch på Privata Rum där man kan boka bord och när julen står för dörren har vi ett härligt julbord att presentera på Privata Rum.

Nu hittar ni oss också i butik med Thörnströms goda färskkorv i tre olika smaker samt bbq-sås, ketchup, chutney, marmelad…..

Vårt senast kreativa inslag är att ni kan följa oss och ta del av recept och matlagning via vår YOUTUBE kanal. Gå in och prenumerera så missar du inga avsnitt!

Förmodligen tycker du precis som jag, att mat inte bara är något man använder för att snabbt tanka energi. Mat är livet!

Ju godare mat desto godare liv

Att göra utflykter bland kökets ingredienser och skapa glädjeämnen på matbordet är någonting som jag och mina hängivna medarbetare aldrig kommer att tröttna på.

/Håkan Thörnström

Med mat, dryck och service i fokus kan vi erbjuda många olika lösningar på Privata Rum.

I vår studio kan ni förenas i en mindre skara upp till 16 personer.
Här finns det möjlighet till möten, matlagning, middagar – allt i slutet sällskap.

Kulinariska upplevelser

Take Away

AVHÄMTNING

Catering

AVHÄMTNING eller BUD

Matskola

MAT +PRAT

Vi kan ge dig ett minne för livet.

Hos Thörnströms får du alltid det där lilla extra. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar. Vare sig det är våra trerätters helgmenyer som du lägger sista handen på i ditt eget kök eller om det är helheten där vi är på plats vid festmåltiden, vill vi att det ska bli ett minne för livet för dig.

Välkommen att prova oss på fredagsluncherna som serveras varje vecka på Privata Rum. Där kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med maten, tillbehören och din kulinariska upplevelse. På Privata Rum har vi också vår butik där du kan skämma bort dig själv eller någon annan. Kom och njut!