THÖRNSTRÖMS KÖK HAR BLIVIT

Thörnströms

Vi kommer att arbeta vidare med att få era sinnen att njuta när det kommer till gastronomi. Fortsätt följa vår resa, vägen är delvis ny men vi har smaklökarna i behåll och lusten att få ta hand om er till bords, att ni skall få en härlig upplevelse hos oss är vår glädje!

Se vår resa
Thörnströms Bok 1997-2021
Boka Fredagslunch
Take Away
Jobba med oss

Förmodligen tycker du precis som jag, att mat inte bara är något man använder för att snabbt tanka energi. Mat är livet!

Ju godare mat desto godare liv

Att göra utflykter bland kökets ingredienser och skapa glädjeämnen på matbordet är någonting som jag och mina hängivna medarbetare aldrig kommer att tröttna på.

/Håkan Thörnström

Med mat, dryck och service i fokus kan vi erbjuda många olika lösningar på Privata Rum.

Privata Rum

I vår studio kan ni förenas i en mindre skara upp till 16 personer.
Här finns det möjlighet till möten, matlagning, middagar – allt i slutet sällskap.

Studio Thörnström

Kulinariska upplevelser

Take Away

AVHÄMTNING

Take Away

Catering

AVHÄMTNING eller BUD

Catering

Matskola

MAT +PRAT

Matskola

Vi kan ge dig ett minne för livet.

Hos Thörnströms får du alltid det där lilla extra. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar. Vare sig det är våra trerätters helgmenyer som du lägger sista handen på i ditt eget kök eller om det är helheten där vi är på plats vid festmåltiden, vill vi att det ska bli ett minne för livet för dig.

Välkommen att prova oss på fredagsluncherna som serveras varje vecka på Privata Rum. Där kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa dig med maten, tillbehören och din kulinariska upplevelse. På Privata Rum har vi också vår butik där du kan skämma bort dig själv eller någon annan. Kom och njut!