TORSDAG 17 JUNI

Wine Makers Dinner

17:00-17:30
Privata Rum, Postgatan 2

UNDER TEMAT

”Mat & Dryck vår passion”

gästas vi av Sveriges största dryckespersonlighet – Michel Jamais

”Michel Jamais is one of the most established and well known connoisseur of noble beverages in Sweden. For more than two decades he has spread his liquid knowledge, passion and inspiration through tastings, lectures, sommelier classes, magazines, books, radio, TV and internet over Sweden.”

Vi låter våra sinnen få en fullständig njutning när vi har satt samman en meny med de bästa råvaror både på tallrik och i glas. Vår filosofi kring mat och dryck kommer ni att få vägledning av under kvällen där Michel bjuder på ljuvliga viner till menyn som Håkan Thörnström har komponerat.

Låt dina sinnen njuta.

Välkommen till en kväll med oss!

Kvällen startar med en fördrink 17:00-17:30

Kuvertpris

1 995 kr

Kuvertpriset omfattar:
7-rättersmeny
7 st viner
Kaffe och kaffegodis

BORDSRESERVATION:

info@privatarum.com/boka bord
+46 31 132066
Betalning av kuvert sker vid bokning.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.
Bokningen öppnar tisdag 25/5 kl.10:00

Boka här

UNDER TEMAT

”Mat & Dryck vår passion”

gästas vi av Sveriges största dryckespersonlighet – Michel Jamais

”Michel Jamais is one of the most established and well known connoisseur of noble beverages in Sweden. For more than two decades he has spread his liquid knowledge, passion and inspiration through tastings, lectures, sommelier classes, magazines, books, radio, TV and internet over Sweden.”

Vi låter våra sinnen få en fullständig njutning när vi har satt samman en meny med de bästa råvaror både på tallrik och i glas. Vår filosofi kring mat och dryck kommer ni att få vägledning av under kvällen där Michel bjuder på ljuvliga viner till menyn som Håkan Thörnström har komponerat.

Låt dina sinnen njuta.

Välkommen till en kväll med oss!

Kvällen startar med en fördrink 17:00-17:30

Kuvertpris

1 995 kr

Kuvertpriset omfattar:
7-rättersmeny
7 st viner
Kaffe och kaffegodis

BORDSRESERVATION:

info@privatarum.com/boka bord
+46 31 132066
Betalning av kuvert sker vid bokning.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.
Bokning öppnar tisdag 25 maj kl.10:00

Boka här

Meny

Brandadekrokett med paprikacreme, anklever med fikonkompott, kräftterrin och citrusaioli

NV Flamingo Rosé Brut, Monterossa, Franciacorta / Italien

Pilgrimsmusseltartar med vit sparris och ramslökströssel

2017 Saar Riesling, Van Volxem, Mosel / Tyskland

Ristad svensk bläckfisk med dragoncreme och persiljerotsallad

2020 Triennes Rosé Domaine des Triennes, Provence / Frankrike

Sotad gös med gula kantareller, dill- och gräslöksbeurre blanc

2015 Saint-Véran, Jules Desjournays, Bourgogne / Frankrike

Pankostekt kalvbräss med svart vinbärsky och jordärtskocka

2015 Montepulciano d’Abruzzo San Calisto, Valle Reale, Abruzzo / Italien

Glacerad oxkind med auberginepuré och rostad mandel

2018 Canterabuey Viñedo Singular, Real Agrado, Rioja / Spanien

Vispad vit chokladcreme med rabarber och jordgubbar och tuillesflarn

2018 Riesling Ürziger Würzgarten Auslese, Markus Molitor, Mosel / Tyskland

Kaffe & kaffegodis