TORSDAG 28 APRIL
Michel Jamais & Håkan Thörnström – vilken duo!
Gemensam välkomstbubbel 18:30
Privata Rum, Postgatan 2
UNDER TEMAT
Vive la Bourgogne
I glasen kommer ni få några av de mest eftertraktade vinerna från Bourgogne, väl guidat av Michel Jamais.
På tallriken kommer ni få njuta en mix av det svenska och franska köket signerat Håkan Thörnström
I kök & matsal kommer vi bjuda på en härlig, yvig och skön kväll med franska toner.
”Michel Jamais is one of the most established and well known connoisseur of noble beverages in Sweden. For more than two decades he has spread his liquid knowledge, passion and inspiration through tastings, lectures, sommelier classes, magazines, books, radio, TV and internet over Sweden.”
Håkan Thörnström, chef and owner of Thörnströms. With his passion of food and wine he creates menus that get expression and memories.
During his career he has received one Michelin star at Thörnströms Kök. Responsible executive chef at Nobel prize dinner. Håkans signum is ”proper cooking”
Middagen arrangeras i samarbete med Tryffelsvinets Vinklubb. Om du inte redan är medlem så gå gärna med i Tryffelsvinets Vinklubb
Kuvertpris
2495 kr
Kuvertpriset omfattar:
5-rättersmeny
8st viner
Kaffe och kaffegodis
BORDSRESERVATION:
info@privatarum.com/boka bord
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.
Bokningen öppnar 12 april kl 10:00
UNDER TEMAT
Vive la Bourgogne
I glasen kommer ni få några av de mest eftertraktade vinerna från Bourgogne, väl guidat av Michel Jamais.
På tallriken kommer ni få njuta en mix av det svenska och franska köket signerat Håkan Thörnström
I kök & matsal kommer vi bjuda på en härlig, yvig och skön kväll med franska toner.
”Michel Jamais is one of the most established and well known connoisseur of noble beverages in Sweden. For more than two decades he has spread his liquid knowledge, passion and inspiration through tastings, lectures, sommelier classes, magazines, books, radio, TV and internet over Sweden.”
Håkan Thörnström, chef and owner of Thörnströms. With his passion of food and wine he creates menus that get expression and memories.
During his career he has received one Michelin star at Thörnströms Kök. Responsible executive chef at Nobel prize dinner. Håkans signum is ”proper cooking”
Middagen arrangeras i samarbete med Tryffelsvinets Vinklubb. Om du inte redan är medlem så gå gärna med i Tryffelsvinets Vinklubb
Kuvertpris
2495 kr
Kuvertpriset omfattar:
5-rättersmeny
8 st viner
Kaffe och kaffegodis
BORDSRESERVATION:
info@privatarum.com/boka bord
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.
Bokningen öppnar 12 april kl 10:00
Meny
Kvällen startar med en gemensam fördrink 18:30
NV Crémant de Bourgogne Brut, Domaine Guy Amiot & Fils
Apritretare: Rödingtartar med dragonemulsion och purjolök
2019 Bourgogne Aligoté Les Moutots, Jean-Claude Boisset
Halstrad pilgrimsmussla med karamelliserad silverlök, polenta och libbstickasås
2019 Chablis 1er Cru Mont de Milieu, Domaine Pinson
2019 Pouilly-Fuissé Vieilles Vignes En Buland, Domaine Barraud
Eldad havskräfta med citronconfit, fänkål och rostad brödcréme
2018 Gevrey-Chambertin , Domaine Trapet & fils
2018 Clos de Vougeot Grand Cru, Domaine de la Vougeraie
Glacerad kalvfilé med toppmurklor, jordärtskocka och ramslökstomatsky
2016 Vougeot Premier Cru Les Clos Blanc, Domaine de la Vougeraie
Gammelknasostcreme med olivpotatischips och bleksellerigelé och körvelpulver
NV Passito Moscato från Jossetta Saffirio
Rabarber med rostad vitchokladbavaroaise, citronmaräng och citronverbena
FÖLJ OSS