Fredagslunch
Veckans bästa dag är fredag tycker vi!
Då öppnar vi upp Privata Rum för alla med bästa fredagslunchen!

25 april
Förrätt:
Nässelsoppa med halstrad kycklingmousseline, tryffelmajonnäs, spritärtor & brynt bröd
Varmrätter:
Ugnsbakad koljafilé serveras med ostpotatis, kräftvierge samt bakad fänkål, grön sparris & sandefjordssås
Flankstek med chimichurri på ramslök serveras med persiljerotspuré, sherryvinägersky samt sotade lökar, tomat & pommes alumettes
Dessert:
Bakad rabarber serverad med mandelkaka, creme chantilly smaksatt med tonkaböna samt karamelliserat cocoskrisp
450 kr
Öppet fredagar från 11:30
Vänligen meddela oss i förväg om eventuella allergier eller andra matpreferenser.
Bordsreservation:
info@privatarum.com
031-132066
BOKA
Fredagslunch
POSTGATAN 2 från 11:30
Förrätt,Varmrätt, Dessert & Kaffe
FREDAG 6 & 13 JUNI
Vi passar på att öppna upp Privata Rum och förlänger vår klassiska fredagslunch med öppet hela dagen för vi tror på en riktigt god meny innan det är dags att fortsätta kvällen i härliga toner på Ullevi till Håkan Hellström.
6-13 juni
Förrätt:
Löjrom med ost- och potatiscreme, marinerad makrill ”escabeche” & friterad schalottenlök
Varmrätter:
Ugnsbakad torskrygg med kräftvierge serveras med potatis- och gräslökskrokett samt bakade tomater, grön sparris & hollandaiseskum
Timjanstekt oxfilé med ramslökssmör serveras med persiljerotspuré, madeirasky samt sotade lökar, vit sparris & krispig potatis
Dessert:
Mjölkchoklad- och passionsfruktsmousse serverad med sorbet på kärnmjölk och hallon samt rårörda bär & brynt smörpulver
595 kr
Öppet fredagar från 11:30
Vänligen meddela oss i förväg om eventuella allergier eller andra matpreferenser.
Bordsreservation:
info@privatarum.com
031-132066
BOKA
Håkan & Håkan
Lunch, eftermiddag & förkväll
POSTGATAN 2 från 11:30
Sista tid för bokning 17:00
Förrätt,Varmrätt, Dessert & Kaffe
FÖLJ OSS