Fredagslunch

Veckans bästa dag är fredag tycker vi!

Då öppnar vi upp Privata Rum för alla med bästa fredagslunchen!

 

16 maj

Förrätt:

Sparrissoppa med ostkrutonger & gravad äggula

Varmrätter:

Pocherad torsk med sauce nage smaksatt med vitt portvin. Serveras med bakad purjolök och morot samt pressad potatis & forellrom

Wallenbergare på kalv serveras med potatispuré, lökfrästa ärtor, brynt smör & rårörda lingon

Dessert:
Pavlova med lemoncurd, rårörda hallon och rostad vitchoklad

450 kr

Öppet fredagar från 11:30

Vänligen meddela oss i förväg om eventuella allergier eller andra matpreferenser.

Bordsreservation:
info@privatarum.com
031-132066

BOKA

Fredagslunch

POSTGATAN 2 från 11:30

Förrätt,Varmrätt, Dessert & Kaffe

FREDAG 6 & 13 JUNI

Vi passar på att öppna upp Privata Rum och förlänger vår klassiska fredagslunch med öppet hela dagen för vi tror på en riktigt god meny innan det är dags att fortsätta kvällen i härliga toner på Ullevi till Håkan Hellström.

6-13 juni

Förrätt:

Löjrom med ost- och potatiscreme, marinerad makrill ”escabeche” & friterad schalottenlök

Varmrätter:

Ugnsbakad torskrygg med kräftvierge serveras med potatis- och gräslökskrokett samt bakade tomater, grön sparris & hollandaiseskum

Timjanstekt oxfilé med ramslökssmör serveras med persiljerotspuré, madeirasky samt sotade lökar, vit sparris & krispig potatis

Dessert:
Mjölkchoklad- och passionsfruktsmousse serverad med sorbet på kärnmjölk och hallon samt rårörda bär & brynt smörpulver

595 kr

Öppet fredagar från 11:30

Vänligen meddela oss i förväg om eventuella allergier eller andra matpreferenser.

Bordsreservation:
info@privatarum.com
031-132066

BOKA

Håkan & Håkan
Lunch, eftermiddag & förkväll

POSTGATAN 2 från 11:30
Sista tid för bokning 17:00

Förrätt,Varmrätt, Dessert & Kaffe