LÖRDAG 5 APRIL

Vernissage

Välkommen

✨ En eftermiddag av smak & konst – Välkommen till Privata Rum! ✨
Lördagen den 5 april kl. 13:00–15:00 öppnar vi upp Privata Rum för en exklusiv eftermiddag
där vi stolt presenterar vår nya kökschef Thomas Abrahamsson!

Thomas, med rötterna i det prestigefyllda Thörnströms kök och erfarenhet från några av Göteborgs bästa restauranger, bjuder på en smakupplevelse utöver det vanliga. Med sin smaksäkerhet, yrkesskicklighet och konstnärliga ådra skapar han mat med både hjärta och precision.
Men det stannar inte där – Thomas är också en passionerad konstnär! Vi erbjuder en smakfull smaktallrik och du får även uppleva hans konst i en unik vernissage. En dubbeljackpot för både smaklökar och sinnen!

🍷 Självklart serverar vi goda drycker i alla former för att göra denna eftermiddag komplett.

Varmt välkommen att njuta av en härlig stund fylld av smaker, konst och trevligt sällskap!
📍 Privata Rum | 📅 5 april | ⏰ 13:00–15:00

DROP IN

13:00-15:00

Vi erbjuder en smaktallrik
med fingerfood samt goda drycker
som kan köpas på plats

TORSDAG 8 MAJ

Vi har äran att gästas av
Michel Jamais

Meny

Kvällen startar med en gemensam fördrink 18:00

2022 Brut Natur Reserva, Cellers Privat, Cava / Spanien

Apritretare: Lagrad ostcrème i krispigt skal

2020 Château-Thébaud, Famille Famille Lieubeau, Loire / Frankrike

Pilgrimsmussla ”crudo” med vit soja, tomatbuljong & friterad schalottenlök

2022 Bouzeron, Louis Jadot, Bourgogne / Frankrike

Inkokt vit sparris AAA med beurre blanc, stenbitsrom & sjökorall

2022 Walker Bay Pinot Noir, Newton-Johnson, Walker Bay / Sydafrika

Stekt marulk och svensk bläckfisk med anglotti ”mandel” samt citronsky

2022 Cabernet Sauvignin Richesse, Le Riche, Stellenbosch / Sydafrika

Kalvrygg med grillad grön sparris, mjölkkokt vitlök, confiterad tomat & ramslökssky

2023 Brännland Apple Ice, Brännland Iscider, Sverige

Vaniljyoghurt bavaroise med bakad rabarber samt örtsorbet

Kaffe & kaffegodis

Exklusiv vin- och matkväll med Michel Jamais på Privata Rum

Michel Jamais är en av Sveriges mest etablerade och välrenommerade experter på ädla drycker. I över två decennier har han delat med sig av sin passion och kunskap genom provningar, föreläsningar, sommelierutbildningar, magasin, böcker, radio, TV och online.

Nu har du chansen att uppleva en magisk kväll där Michel guidar dig genom en noggrant utvald vinresa, ackompanjerad av en utsökt 5 rättersmeny skapad för att lyfta varje smakupplevelse till nya höjder.

Middagen arrangeras i samarbete med Wine Affair. Om du inte redan är medlem så gå gärna med i WINE AFFAIR vinklubb

Kuvertpris

1895 kr

Kuvertpriset omfattar:
Välkomstbubbel
5-rättersmeny
6 st viner
Kaffe och kaffegodis

BORDSRESERVATION:

info@privatarum.com/boka bord
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.