10-11 NOVEMBER

Pop Up Nisse Molinder

Privata Rum, Postgatan 2

Vi öppnar upp Thörnströms Privata Rum för ett klassiskt gästspel

VÄLKOMMEN NISSE!

Nils Molinder är en av Sveriges mest framstående kockar som driver ett flertal berömda restauranger runt om i Stockholm. Bl. a. Melanders fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk för att nämna några.
Nils har utöver ett antal skrivna kokböcker med verkat i Kockarnas kamp och vunnit SM i ostronöppning. Det Nils inte kan om fisk och skaldjur är inte värt att veta.
Tillsammans med sin kökschef på Wedholms fisk och vårt team på Privata Rum kommer det att skapas magi och gediget hantverk med allt som lever under ytan. Utvalda viner är fint matchade till deras meny och räkna med klassiskt matsalsarbete vid bordet.

Välkommen!

Kuvertpris 5 -rättersmeny

1395 kr

Dryckesmeny

795 kr

BORDSRESERVATION:

info@privatarum.com/boka bord
+46 31 132066

Boka här

Vi öppnar upp Thörnströms Privata Rum för ett klassiskt gästspel

VÄLKOMMEN NISSE!

Nils Molinder är en av Sveriges mest framstående kockar som driver ett flertal berömda restauranger runt om i Stockholm. Bl. a. Melanders fisk, Sjöpaviljongen, Wärdshuset Ulla Winbladh och legendariska Wedholms fisk för att nämna några.
Nils har utöver ett antal skrivna kokböcker med verkat i Kockarnas kamp och vunnit SM i ostronöppning. Det Nils inte kan om fisk och skaldjur är inte värt att veta.
Tillsammans med sin kökschef på Wedholms fisk och vårt team på Privata Rum kommer det att skapas magi och gediget hantverk med allt som lever under ytan. Utvalda viner är fint matchade till deras meny och räkna med klassiskt matsalsarbete vid bordet.

Välkommen!

Kuvertpris 5 -rättersmeny

1395 kr

Dryckesmeny

795 kr

BORDSRESERVATION:

info@privatarum.com/boka bord
+46 31 132066

Boka här

Klassisk 5-rättersmeny

Handfiléad kryddsill

konfiterad äggula, gräslök, dill, rödlök, gräddfil & brynt smör

*

Flatrökt ål

på krispigt rågbröd, rivet äpple, äggcrème & löjrom

*

Hel pocherad Sjötunga på ben

med Champagnesås & forellrom

*

Grillad Piggvarsfilé

med variation på kål, kålsmörsås & brandade

*

Variation på höstäpple

med mandelkaka, mandelcrumble & äpplesorbet på Värmdöäpple

*