HUMMER POP UP
Vi öppnar upp Privata Rum för en härlig kväll tillsammans
Postgatan 2
FREDAG 13 OKT

UNDER TEMAT
Hummer
Havets svarta guld….svensk hummer med färska saltvattenfiskar och höstens grönsaker tillagas till en härlig och smakrik meny. Rätterna lagas med stor variation av tekniker och konsistenser. Till menyn finns väl utvalda viner från vår vinkällare att matcha för att få fram den maximala kombinationen mellan mat och dryck. Vi lär oss att stycka och tillaga den nyfångade hummern tillsammans med fisk, färska höstgrönsaker och andra råvaror i säsong.
HUMMERMENY 1295kr
CHAMPAGNE & VINPAKET 795KR
BORDSRESERVATION:
info@privatarum.com/boka bord
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.
UNDER TEMAT
Hummer
Havets svarta guld….svensk hummer med färska saltvattenfiskar och höstens grönsaker tillagas till en härlig och smakrik meny. Rätterna lagas med stor variation av tekniker och konsistenser. Till menyn finns väl utvalda viner från vår vinkällare att matcha för att få fram den maximala kombinationen mellan mat och dryck. Vi lär oss att stycka och tillaga den nyfångade hummern tillsammans med fisk, färska höstgrönsaker och andra råvaror i säsong.
HUMMERMENY 1295kr
CHAMPAGNE & VINPAKET 795KR
BORDSRESERVATION:
info@privatarum.com/boka bord
Vid bokning erlägger ni ert kreditkort för att fullfölja er bokning.
Bokningsvillkor medföljer bokningsbekräftelse. Betalning sker på plats aktuell dag.
Det åligger er att fylla bokade platser vid förhinder.
Meny
FÖLJ OSS